5 Motive să Achiziționezi un Frigider cu Uși Franceze (French Door)

Frigiderele vin în diferite dimensiuni, forme și design-uri. Pe măsură ce au evoluat de-a lungul anilor, diverse modele au devenit populare. În prezent, unul dintre acele modele este frigiderul cu uși franceze. Frigiderele cu uși franceze sunt ultima tendință în designul frigiderelor. Ele au două uși de frigider care se deschid în exterior și se împart în mijloc, putând fi deschise individual sau ambele simultan.

Spre deosebire de frigiderele tradiționale, cele cu uși franceze vin cu unul sau două sertare pentru congelator, amplasate în partea de jos. Acest lucru este practic, deoarece majoritatea oamenilor nu își deschid congelatorul la fel de des ca frigiderul. Indiferent dacă cumpărați un frigider nou sau faceți un upgrade, luarea în considerare a unui frigider cu uși franceze este o idee excelentă. Mai jos vom discuta despre cinci motive care vă vor încuraja să achiziționați acest tip de frigider!

Stocare Flexibilă de Excepție

Chiar dacă secțiunea de frigider are uși alăturate, interiorul este un spațiu vast și conectat. Veți avea acces la întreaga lățime a frigiderului pentru a stoca obiecte mari. Sertarele de pe ușă sunt, de asemenea, suficient de mari pentru a încăpea o găleată de lapte și o carafă de suc. Combinarea rafturilor mai late cu sertarele de pe ușă vă va oferi un spațiu de stocare mai bun.

Unele frigidere cu uși franceze au un sertar de răcire chiar deasupra congelatorului, care este complet reglabil. Este perfect pentru alimente care trebuie să fie mai reci decât altele, dar nu atât de reci încât să înghețe complet.

Când vine vorba de congelatorul cu uși franceze, articolele pot fi aranjate în mod ordonat în sertarul de jos. Congelatoarele în acest tip de frigider sunt adânci și se scot ușor pentru acces facil.

Menținerea Temperaturii Interne

Indiferent de aparatul electrocasnic pe care îl folosim, economisirea energiei în ziua de azi este una dintre cele mai mari preocupări. De fiecare dată când deschideți ușa frigiderului, eliberați aerul rece și forțați frigiderul să funcționeze mai intens.

Unul dintre avantajele principale ale frigiderelor cu uși franceze este că reduc energia irosită. Acest lucru include și ajutorul acordat frigiderului pentru a-și menține temperatura internă într-un mod mai bun.

Atunci când deschideți un frigider cu uși franceze, deschideți doar o parte în același timp. Acest lucru înseamnă că eliberați mai puțin aer rece. Ca rezultat, frigiderul va utiliza mai puțină energie pentru a-și menține temperatura internă.

Ocupă Mai Puțin Spațiu în Bucătărie

Acest tip de frigider are două uși care vor afecta spațiul de fiecare parte a frigiderului. Cu toate acestea, trebuie să țineți cont că, deoarece ușile sunt tăiate în jumătate, ele nu se înclină la fel de mult ca o ușă cu lățime întreagă, lăsând mai mult spațiu în față.

De la bucătăriile mici la cele luxoase cu dulapuri insulă, frigiderele cu uși franceze sunt o opțiune excelentă pentru toate dimensiunile de bucătării.

Design Mai Bun și Accesibilitate Ușoară

Configurația unui frigider cu uși franceze este potrivită pentru persoanele care accesează în mod obișnuit frigiderul mai des decât congelatorul. Aducerea bunurilor congelate în partea de jos aduce secțiunea de frigider la nivelul taliei și al pieptului. Nu este nevoie să vă aplecați sau să vă întoarceți pentru a ajunge la rafturile și sertarele inferioare. În schimb, totul va fi vizibil și organizat.

Majoritatea frigiderelor cu uși franceze au rafturi mobile, de asemenea. Acest lucru vă permite să le trageți afară și să aveți o vedere mai adâncă când este necesar. Sertarele, rafturile și sertarele largi de pe ușă oferă mult spațiu pentru organizare, astfel încât să puteți vedea cu ușurință ce aveți și să evitați adunarea de alimente mucegăite în locuri nevăzute.

Design Atemporal

Frigiderele cu uși franceze pot adăuga o notă de frumusețe oricărui stil de bucătărie. Sunt suficient de elegante și strălucitoare pentru un aspect modern sau industrial, suficient de elegante pentru un stil tradițional și suficient de luminoase pentru o bucătărie contemporană.