Cât costă un frigider? Tot ce trebuie să știi

Prețurile frigiderelor variază semnificativ în funcție de stil, marcă și dimensiunea pe care intenționezi să o cumperi. La extremitatea inferioară, poți plăti în jur de 2000 de lei pentru modelele cele mai simple. Dacă cauți un frigider pentru apartamentul sau spațiul tău mic de locuit, această opțiune este potrivită pentru tine. La extremitatea superioară, poți găsi frigidere de calitate comercială concepute pentru locuințele rezidențiale. Aceste electrocasnice pot costa până la 25.000 lei sau chiar mai mult, dar vin cu caracteristici speciale și dimensiuni.

Cu o astfel de plajă largă de prețuri, poți vedea cum răspunsul la întrebarea „cât costă un frigider” nu este atât de simplu pe cât s-ar putea crede. Folosește acest ghid pentru a evalua opțiunile tale de frigider și a stabili un punct de preț rezonabil pentru electrocasnicele pe care dorești să le cumperi.

Costul Modelelor de Frigidere de Bază

Unul dintre cei mai mari factori legați de costul unui frigider este marca. Poți găsi două mărci de frigidere, de același stil și dimensiune, care au prețuri semnificativ diferite din cauza producătorilor care le fabrică. Primul loc în care să îți începi căutarea de frigider este cu modelele de bază de la mărci precum Beko sau Heinner, care se specializează în frigidere accesibile. Aceste mărci sunt cunoscute ca vânzători de pe piața de masă și vând volume mari de frigidere la prețuri mici în loc de câteva frigidere de lux la prețuri mari.

Doar pentru că te uiți la modele de bază nu înseamnă că trebuie să renunți la dimensiunea sau stilul dorit al frigiderului. Ambele mărci produc frigidere cu capacități mari pentru familii și modele cu caracteristici precum uși franceze, distribuitoare de apă și gheață și altele.

Achiziționarea unui frigider la buget nu înseamnă neapărat că trebuie să faci compromisuri în ceea ce privește dimensiunea sau caracteristicile dorite. Poți alege un frigider care are mai mult de 500 litri de stocare, ceea ce este ideal pentru familii cu copii și adolescenți. Poți găsi unul cu un design clasic tip side-by-side, care îți permite să accesezi ușor atât secțiunea frigiderului, cât și cea a congelatorului, fără a te apleca prea mult.

Vei găsi aparate care vin cu câteva caracteristici tehnologice care le fac să iasă în evidență în comparație cu altele din gama sa de preț.

Costul Frigiderelor din Gamă de Mijloc

Frigiderele de bază sunt ideale pentru dotarea proprietăților închiriate și a caselor de oaspeți. Dar dacă investești în casa ta, s-ar putea să vrei ceva mai avansat. Aici intervin electrocasnicele din gama de mijloc. Aceste unități au caracteristici suplimentare și sunt fabricate de mărci de electrocasnice de încredere.

De exemplu, Samsung este un producător popular de smartphone-uri și televizoare, așa că nu este o surpriză faptul că modelele sale de frigidere vin cu cele mai recente caracteristici tehnologice. Pe de altă parte, LG este cunoscut pentru amestecătoarele sale stand robuste, iar reputația mărcii se reflectă și în alte electrocasnice, inclusiv frigiderele acestui brand.

 

Pe măsură ce explorezi diferitele niveluri de preț pentru frigidere, poți observa că există trepte în cadrul diferitelor niveluri de preț. Bosch este considerat un brand de lux, dar oferă totuși frigidere de gamă de mijloc clienților săi.

Costul Frigiderelor de Lux

S-ar putea să fii surprins de cât de ridicate pot fi costurile modelelor de frigidere atunci când începi să explorezi cele de lux. Brandurile de top se adresează proprietarilor care doresc electrocasnice de calitate comercială în bucătăriile lor. Unii bucătari amatori visează să aibă un frigider Liebher în bucătăriile lor. Alții s-ar putea bucura de aspectul nonconformist al unui frigider Samsung sau de aspectul clasic, alte două mărci care se adresează consumatorilor de lux care cer frigidere elegante în casele lor.

Tipul de frigider pe care îl cumperi depinde adesea de stilul casei tale. Dacă locuiești într-un cartier de lux, nu poți echipa bucătăria cu electrocasnice de bază. Viitorii cumpărători se așteaptă la cel puțin frigidere și cuptoare de gamă medie, dacă nu la unități de lux.

Poți cumpăra un frigider cu mai puțin de 3000 de lei?

Este posibil să găsești o varietate de mărci și stiluri de frigidere pentru mai puțin de 3000 de lei. Începe prin identificarea dimensiunii de care ai nevoie și apoi uită-te la opțiunile disponibile. Poți economisi bani optând pentru stiluri mai accesibile, cum ar fi frigiderele cu congelator superior și cele cu montare inferioară sau alegând un frigider cu o capacitate mai mică.

Cât costă un frigider?

Frigiderele pot costa între 2000 și 25.000 de lei, în funcție de mărcile și stilurile pe care le cauți. Poți găsi modele de gamă de mijloc potrivite pentru majoritatea gospodăriilor la 4000 de lei sau mai puțin, dacă te afli într-un buget restrâns. Cu toate acestea, asigură-te că frigiderul este suficient de mare pentru a-ți satisface nevoile familiei, altfel vei fi mereu nevoit să împachetezi alimente și să pierzi resturi de spațiu.