Ce înseamnă Frigider ‘No Frost’ și la ce se referă?

Dacă încă nu ești sigur ce înseamnă „No Frost” în acest context, nu-ți face griji, iată răspunsul: dacă introduci fraza într-un traducător, acesta îți va spune că „No frost” se traduce literal ca „fără îngheț”. În loc să vorbim despre frigidere care, spre deosebire de primele pe care le-ai întâlnit, nu adună gheață în interior, eliminând necesitatea de a dezgheța manual aparatul și crescând semnificativ eficiența instrumentului în sine, datorită, printre altele, îmbunătățirii circulației aerului în interiorul aparatului.

La ce temperatură trebuie setat un set de frigider și congelator No Frost?

Un frigider No Frost ar trebui să fie menținut la o temperatură cuprinsă între 4 și 6 grade Celsius. În ceea ce privește alimentele congelate, acestea sunt de obicei depozitate la temperaturi cuprinse între -18 grade Celsius și -20 grade celsius. Cu toate acestea, aceste cifre depind de o varietate de parametri, cum ar fi tipul de reglare utilizat de fiecare frigider și tipul de alimente stocate în interior.

Recomandări

Se recomandă ca temperaturile optime pentru frigiderele cu control electronic să fie între 4 și 6 grade Celsius. Temperatura optimă pentru congelator, în schimb, este între -18 și -20 grade C. Puteți să o selectați ușor cu tastele de pe panouri.

Când se sugerează să setați temperatura frigiderului la 6 grade Celsius și temperatura congelatorului la -18 grade Celsius? Când temperatura în casa ta este medie sau când ai doar o cantitate mică de alimente în locuința ta.

Ar trebui să alegeți 4 grade Celsius pentru frigider și -20 grade Celsius pentru congelator dacă temperatura în casa ta este foarte ridicată (de exemplu, 35 de grade Celsius sau mai mult) sau dacă ai o cantitate mare de alimente depozitate.

Un frigider No Frost face zgomot?

Zgomotul produs de un frigider No Frost este complet acceptabil, atâta timp cât zgomotele pe care le auzi sunt similare cu cele de mai jos:

  • Zgomote sub formă de murmurare ușoară indică faptul că motorul funcționează corect.
  • Zgomote de bulit sau șuierat, care apar atunci când agentul frigorific intră în tuburi.
  • Sunete de clic sunt produse de conectarea și deconectarea diferitelor componente.

Auzi clicuri? Motivul este că frigiderul se dezgheață singur.

Este inevitabil ca acest dispozitiv să creeze puțin zgomot pentru a-și finaliza munca. Și faptul că auzim oricare dintre cele de mai sus nu este un motiv de panică, dar amintim că unele pot fi prevenite prin plasarea corectă a frigiderului. Pentru a realiza acest lucru, asigurați-vă că este nivelat, susținut în mod sigur pe podea și nu intră în contact cu niciun mobilier.

Cât timp ține un frigider No Frost?

Având în vedere că achiziționarea oricărui echipament important reprezintă o investiție considerabilă, este normal să te întrebi cât timp ține un frigider fără Frost. Poți anticipa deja că răspunsul nu este definitiv: va depinde de factori la fel de importanți ca utilizarea corectă în fiecare zi sau urmarea corespunzătoare a celor mai simple întrețineri pe care le necesită. Curățarea frigiderului sau îngrijirea garniturii de pe ușă sunt două elemente esențiale.