Cel Mai Bun Mod de Organizare a Unui Frigider: 8 Sfaturi Simple

Posedeți un frigider cu mai multe uși? Vă simțiți copleșiți de volumul de spațiu disponibil? Sau căutați cel mai bun mod de a organiza un frigider? Acest ghid vă poate ajuta să aranjați în mod ordonat și convenabil companionul vostru din bucătărie.

Un frigider bine întreținut vă poate ajuta să vă transformați creațiile culinare în realitate, acționând ca ajutorul dvs. de încredere în bucătărie. Frigiderele cu mai multe uși își mențin articolele într-un mod stilat, oferind accesibilitate inteligentă bucătăriei voastre.

Dacă aveți nevoie să dobândiți abilități de organizare pentru a aranja esențialele frigiderului vostru cu 4 uși, iată câteva sfaturi pentru a organiza un frigider și a utiliza spațiul de stocare la maximum:

1. Curățați înainte de a Organiza

Cel mai bun mod de a organiza un frigider și de a vă menține alimentele proaspete aproape tot timpul este să-l curățați temeinic. Scoateți totul din frigider astfel încât să puteți curăța rapid orice murdărie, pete sau scurgeri uscate.

Dacă vă faceți griji că alimentele se vor strica, puteți pregăti și găti porțiuni în bucăți. O altă opțiune este să stocați temporar produsele alimentare perisabile într-o cutie cu gheață.

Atunci când organizați un frigider nou-nouț, ar trebui să-l curățați și să-l dezinfectați corespunzător înainte de a aranja articolele. Vă recomandăm, de asemenea, să citiți cele 5 sfaturi pentru a menține un frigider mirositor și pentru a preveni apariția mirosurilor neplăcute în interior.

2. Puneți Produsele Perisabile în Locuri Vizibile

Din ochi, din minte, cunoașteți expresia. Este obișnuit să se treacă cu vederea produsele precum merele, fructele de pădure și ouăle pentru că sunt ascunse în spatele unui raft sau în spatele unei copertine. Este recomandat să puneți produsele perisabile în strecurătoare, cutii și boluri mici înainte de a le plasa într-un loc vizibil pentru toată lumea. Acest lucru va ajuta familia să folosească mai întâi produsele perisabile și să reducă risipa alimentară.

3. Păstrați Fructele și Legumele Separat

Majoritatea fructelor emit un gaz care poate accelera descompunerea legumelor. Știți deja să separați fructele de legume. În loc să aruncați toate fructele și legumele într-un sertar, duceți lucrurile la următorul nivel și separați-le cu un sertar divizat pentru a face din frigiderul vostru un festin vizual. Sertarul divizat simplifică pregătirea mesei și îi motivează pe copii să ia o gustare sănătoasă după școală.

Frigiderele cu uși franceze sunt frigidere cu mai multe uși care oferă stocare flexibilă supremă pentru fructe, legume și alte produse alimentare. Acesta este unul dintre primele 5 motive să cumpărați un frigider cu uși franceze!

4. Adăugați Etichete Produselor Alimentare

Etichetarea produselor alimentare este cel mai bun mod de a organiza un frigider și o modalitate fantastică de a vă aminti ce se află în frigider și de cât timp este acolo. Etichetarea diferitelor produse în congelator cu durate de depozitare variabile, date și nume poate ajuta la reducerea risipei alimentare. Dacă ați așezat produsele alimentare în cutii de depozitare transparente, puteți eticheta și cutiile.

Acest lucru va face mai ușor pentru membrii familiei să găsească ce vor și să se asigure că totul revine în frigider la locul său. Lista include totul, de la produsele lactate și carne procesată până la resturi, gustări, dulciuri și multe altele.

5. Plasați Produsele Alimentare în Locuri Potrivite

Frigiderul vostru are diferite temperaturi în diferite părți. Partea superioară și zona ușii de acces sunt frecvent cele mai calde zone, în timp ce nivelele de mijloc și inferioare devin treptat mai reci.

Pentru a preveni alterarea, stocați condimentele în zona de depozitare a ușii, produsele lactate, ouăle și produsele în sertarul de păstrare și refrigerați toate celelalte produse. Cu toate acestea, plasând totul în locul său potrivit, puteți prelungi durata de viață a alimentelor și economisi la cheltuielile cu alimentele de la magazin.

6. Protejați Rafturile Frigiderului

Stocarea cărnii și a peștelui pe raftul de jos este o opțiune excelentă. Este cel mai bun mod de a organiza un frigider și o idee excelentă, deoarece sucul din orice produs împachetat în hârtie maro care picură nu se va revărsa pe nimic altceva. Așezarea tăvilor cu nervuri pe rafturile frigiderului promovează circulația aerului în jurul alimentelor și previne dezvoltarea mucegaiului și a mucegaiului. De asemenea, puteți face curățarea mai ușoară adăugând tăvi pe raft și în crispere.

7. Evitați Așezarea Laptelui în Ușa Frigiderului

Interiorul ușii este una dintre cele mai calde părți. Prin urmare, ar trebui să evitați plasarea laptelui acolo și să preferați raftul din mijloc, deoarece are temperaturi stabile și este mai puțin probabil să se strice.

Același lucru se aplică și ouălor; dacă ușa voastră are o secțiune specială pentru ouă, nu o utilizați. Păstrați condimentele, care sunt adesea sărate și bogate în oțet, în interiorul ușii. Și dacă frigiderul vostru are compartimente specifice pentru produse lactate și mezeluri, asigurați-vă că le utilizați.

8. Grupați Produsele Alimentare Asemănătoare Împreună

Vă place să admirați cutiile de ambalaj și pungile de plastic în interiorul frigiderului vostru? Nimeni nu face asta. Scoateți ambalajul de pe fructele voastre, ouă, căni de iaurt, sticle de apă tonică și alte produse alimentare. Apoi, grupați și aranjați produsele în funcție de categorie, folosind recipiente clare, complementare. Prin acest lucru, puteți face frigiderul să pară mai unitar și vă asigurați că puteți vedea totul în interior.

Pentru a ține produsele similare la îndemână și gata de luat, țineți-le împreună în coșuri transparente. Coșurile pot include sosuri, resturi, ingrediente pentru sandvișuri și componente pentru smoothie-uri.

Concluzie

Învățați structura frigiderului vostru cu mai multe uși pentru a menține organizarea și a preveni risipa alimentară. Înțelegerea a ceea ce este cel mai bun mod de a organiza un frigider este necesară pentru a vă asigura că alimentele voastre rămân mai proaspete pentru o perioadă lungă de timp.